Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας – Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

Δηλώσεις από την Πειραιώς έκανε πριν από λίγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την εκλογική του νίκη.

«Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση, έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης. Και στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας. Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά όλοι μαζί. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Είμαι εδώ για όλους», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απευθύνθηκε μάλιστα και στους Έλληνες του εξωτερικού λέγοντας πως «δεν σας ζητάω να επιστρέψετε, αλλά να έχετε την καρδιά και το μυαλό σας εδώ. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε».

«Το κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί. Στόχος, να κάνουμε τη ζωή κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας καλύτερη», τόνισε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «η διαφάνεια, η λογοδοσία και η αξιοκρατία επιστρέφουν στη χώρα. Η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει».

«Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός, ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: thessnews.gr