Παναθηναϊκός: «Έχει γίνει η πρόταση, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με την Ουνιόν για τον Πούχατς»

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί εδώ και μέρες στην περίπτωση του Πολωνού Τιμοτέους Πούχατς, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Γκάνεα στην αριστερή (μίνιμουμ) για το επόμενο εξάμηνο και τα πολωνικά ΜΜΕ, επιβεβαίωσαν τη Δευτέρα (19/12) πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους “πράσινους” και την Ουνιόν Βερολίνου είναι προχωρημένες, αλλά δεν υπάρχει ακόμη οριστική συμφωνία.

Ο Πολωνός ρεπόρτερ Τόμας Βλόνταρτσικ που έφερε πρώτος στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη (15/12) το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 23χρονο αριστερό μπακ, ανέφερε πως η πρόταση του “τριφυλλιού” (εξάμηνος δανεισμός με οψιόν αγοράς) έχει ήδη φτάσει εδώ και μέρες στα γραφεία της Ουνιόν Βερολίνου, όμως δεν έχει γίνει ακόμη αποδεκτή από τη γερμανική ομάδα.

Κι αυτό διότι η γερμανική ομάδα θέλει πρώτα να βρει τον αντικαταστάτη του Πούχατς, εστιάζοντας στον Κροάτη Φραν Τούντορ της πολωνικής Ρακόφ. Έναν παικτη που είχε περάσει στο παρελθόν κι απ’ την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού. Το όλο θέμα πάντως θα χρειαστεί ακόμη λίγες μέρες μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά, διότι η Ράκοφ δεν είναι θετκή στην πώληση του Τούντορ και η Ουνιόν κοιτάζει κι αλλού.

Οι πιθανότητες για να ολοκληρωθεί πάντως η μεταγραφή του Πούχατς στους “πράσινους” είναι πολύ μεγάλες, καθότι ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα θετικός και στην προοπτική της πληρωμής ενός μικρού ποσού ως “ενοίκιο” για τον δανεισμό του Πολωνού μπακ (περίπου 200.000 ευρώ), όπως έκανε πριν από ένα χρόνο και η τουρκική Τραμπζονσπόρ.

“Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στα δύο κλαμπ (σ.σ. Παναθηναϊκό και Ουνιόν) συνεχίζονται και είναι πολύ πιθανό να αλλάξει περιβάλλον ο Πούχατς τον χειμώνα, παρότι το να φύγει ο παίκτης απ’ το Βερολίνο δεν ήταν και το πιο… εύκολο πράγμα το περασμένο καλοκαίρι” κατέληξε το δημοσίευμα της πολωνικής “meczyki.pl”.

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ

Πηγή: www.amna.gr