Σέρρες: Δωρεάν σεμινάρια αγροδιατροφής για startups

Τέσσερα δωρεάν εκπαιδευτικά εργαστήρια που απευθύνονται σε νεοφυείς επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα διοργανώνονται στις Σέρρες στα τέλη του Οκτώβρη.

Στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αγροτεχνολογίας AgriBusiness Forum το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ και συνδιοργανώνεται με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το Επιμελητήριο Σερρών, θα πραγματοποιηθούν τα masterclass αυτά από 29 έως 31 Οκτωβρίου .

Τα εργαστήρια θα υλοποιηθούν τους επιστημονικούς συνεργάτες του συνεδρίου το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών, την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, τον Ελληνικό Γεωργικό Οργανισμό-Δήμητρα, και το Εργαστήριο Ποσοτικής Ανάλυσης, Logistics & Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας του ΑΠΘ.

Τα εκπαιδευτικά εργαστήρια προσφέρονται εντελώς δωρεάν, κατόπιν αίτησης συμμετοχής, σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις της αγροδιατροφικής αλυσίδας και αφορούν ενδιαφερόμενους που διαθέτουν πάθος και όραμα για ανέλιξη, σεβασμό στο περιβάλλον και θετικό αποτύπωμα στο αγροδιατροφικό γίγνεσθαι.

Επίσης στις επιχειρήσεις που θα επιλεγούν να παρακολουθήσουν τα εκπαιδευτικά εργαστήρια, παρέχεται δωρεάν η παρακολούθηση των Εκπαιδευτικών εργαστηρίων, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό Καινοτομίας, η συμμετοχή στο Συνέδριο ABF 2019 και στην επίσκεψη πεδίου στην Λίμνη Κερκίνη , 5 γεύματα, μεταφορές με το ΚΤΕΛ Σερρών από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στις Σέρρες και αντίστροφα

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019, μέσω της ιστοσελίδας του AgriBusiness Forum 2019 (Masterclass) ή και τηλεφωνικώς για τη αποστολή δήλωσης συμμετοχής, στο 210 2845980 κα Χριστίνα Μάγκου.

Πηγή: makthes.gr