Κράτησε Κωστένογλου για την τεχνική ηγεσία η ΑΕΚ!

Προπονητής της ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει ο Νίκος Κωστένογλου, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ. Ο 49χρονος τεχνικός εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της ομάδας με Τραμπζονσπόρ (0-2) και Αστέρα (2-3), παίρνοντας την ευκαιρία να καθοδηγήσει την ομάδα ως πρώτος προπονητής για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Μάλιστα, στο τιμ του έμπειρου προπονητή προστέθηκαν ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ως στενός συνεργάτη του, ενώ στην ομάδα επιστρέφει κι ο Παναγιώτης Βούλγαρης στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Νίκος Κωστένογλου αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και παραμένει στα καθήκοντά του ως πρώτος προπονητής.

Στο τιμ του 49χρονου Έλληνα τεχνικού, που έχει υπηρετήσει την ΑΕΚ για έντεκα συνεχόμενα χρόνια ως ποδοσφαιριστής έχοντας κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ήδη διανύει την τρίτη του θητεία ως προπονητής, προστίθενται ο Γιώργος Αλεξόπουλος, μέχρι σήμερα προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ, ως βοηθός προπονητή και ο Παναγιώτης Βούλγαρης, στη δεύτερη θητεία στην ομάδα μας, ως γυμναστής.

Σύσσωμη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζει το δικό της “ευχαριστώ” στον Νίκο Κωστένογλου για την άμεση και απόλυτα επιτυχημένη ανταπόκριση στην ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή που του ανατέθηκε πριν από μία εβδομάδα και εύχεται σε αυτόν και στους συνεργάτες του να έχουν την ίδια επιτυχία στη συνέχεια της άσκησης των καθηκόντων τους για την επίτευξη των υψηλών στόχων της ομάδας μας.

 

Πηγή: sport24.gr